blogy logo
login PRIHLÁS SA
BLOG samco005
ČLÁNKY
DISKUSIE
SLEDOVAŤ BLOG
Vitajte na mojom blogu
Samco005



Crazy-Drake
pridal Samco005 1.4. 2012 o 13:30



Tento článok by som chcel venovať šeckým hejterom tejto sector-legendy:)

Celé sa to začalo dňa 7.3.2012 kedi višiel brylantníííííí článok Californication v ktorom bravúrňe zvládol opísať tento bezpochibi úžasní seriál dvoma vetamy:)

Do dnešného dňa už styhol spýsať neskutočních 14 článkov:) A to je viac ako veščina užívatelov Sectoru za dva roky (moj prípat) a ak to z neho nerobý skvelého pysaťela tak... si možete nasrať...:)

Šetci ho krytizujú za jeho gramatiku, čo skutočne nedokážem pochopiť, mne to úplne vihovuje... Nepáči sa vám ani dĺška jeho článkov a sťažujete sa že su dlhé jak prispevky do blogu... vám odkazujem iba jedno - skúste si samy napýsať dlhí članok o tak neskutočne neobsažních témach ako je napr. Hudba, Filmy :D, Mass Effect 3 alebo nebodaj Platformy(pc,ps3,xbox360,...)

Proste šetci ste machry ktorý sa vedia akurát tak schovávať doma za svojímy PC a nadávať na prácu ostatních....:)
Našťastie sú tu aj ludia na správnom mieste ako napr. Batman 123, ťava, podravka12 a Gibons, ktorý sa tu náhle, čirov náhodou objavili aby pomohli v boji za správnu vec s úplne náhodnov znalosťou záujmou bláznivého Drake-a... poklona vám...:)

Teraz budem trochu osobnejší smerom k druhej strane - BeeMan, anti-drake, buxo888, matonator - povedzte mi prosím, čo ste vy urobili pre slovenský hip-hop? 

Idem sa trochu viac venovať jednému z vás - 

 

BeeMan - ja chápem že sa cítiš velmi ukrivdený za to, že sa tvoj blog nestretol práve s úspechom, vadí ti, že Crazy-Drake-ovy nesiahaš ani po členky... Nikoho ale proste nezaujímajú tvoje hlúpe, skopírované články, tvoje otrasne a nudne okomentované Let´s play videá a ja neviem, čo všetko si tam ešte mal... proste sa vzchop a vypadni zo sectoru, kde o teba nikto nestojí... Sám sa rozhodneš tento blog zničiť a teraz sa hráš na spasiteľa, ktorý nás chce chrániť... Z mojej strany je to k tebe všetko:)

Crazy-Drake už jednoducho a bezpochyby žiary na sector nebi... ale chápem, že toto gamma žiarenie nemusí vyhovovať každému a slabšie obrneným jedincom može dokonca sposobovať problémy:)

Ospravedlňujem za sa dlhí článok ale nedalo mi sa nezastať si svoj názor:)





Prístupov 3406
Kvalita článku
(92,5%) hlasov 12

PRÍSPEVKY
SLEDUJETE
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Prihláste sa, alebo použite facebook login facebook login
ĎALŠIE ČLÁNKY V BLOGU
Crazy-Drake
[ 1.4.2012] (príspevkov 25)